მთავარი  |    ფორუმი  |    FAQ  |    წესები  |    კონკურსები  |    რეკლამა ჩვენთან  |    კონტაქტი

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

21 გვერდი V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Invision Power Board (IPB) 2.2.X (კერძოდ 2.2.2), ინსტალაცია, გაქართულება...
student777
პოსტი Jul 14 2007, 04:23 PM
პოსტი #41


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 914
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 474



domen
დიდი მადლობა, ხვალე ვცდი, ეგ 2.16 ვერსიაზე ქნა....თან სხვა კომპზე მეყენა... ახლა სახში დავაყენე, 218 და უპრობლემოდ არის (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bekward
პოსტი Jul 24 2007, 11:06 AM
პოსტი #42


ცოლიანი
******

ჯგუფი: კომპინფოელი
პოსტები: 2.684
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: თეთრი პლასტმასის სკამი

წევრი №: 23



gvido

ყოველი სკინის ინსტალისას ეგ ციფრი იმატებს.
ყველაზე მეტი შანსია რო ეგ ფაილი /var/www/web/forum/cache/skin_cache/cacheid_5/skin_global.php არ არსებობს.
ანუ სკინი დააყენე, მაგრამ სკინის ქეშის ფაილები არ შეიქმნა, შეამოწმე CHMOD საქაღალდეზე cache/skin_cache და დააყენე 777-ზე.


--------------------
წაგვლეკეს ჩინელებმა, ძალიან ცუდადაა საქმე, დროა რაღაც მოვიფიქროთ ხალხო თორე მალე ჩვენი ადგილი აღარ იქნება ჩვენსავე ქვეყანაში!!!!!!!

"როცა სიყვარულის ძალა დაძლევს ძალის სიყვარულს, დედამიწაზე მშვიდობა დაისადგურებს." - ჯიმი ჰენდრიქსი

რუსთავის ფორუმი
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gvido
პოსტი Jul 25 2007, 06:05 PM
პოსტი #43


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 5
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 113



Bekward
ჩმოდები ყველა სწორედ მაქვს მაგრამ myweb ბრალი ყოფილა.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beq@
პოსტი Jul 30 2007, 09:45 PM
პოსტი #44


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



გამრჯობათ! 2.2.2 ფორუმი მიყენია და უცბად თავისიტ დამართა ესეთი რაღაც, არც პირდაპირ რო ვაჭერ ბოლო წერილს თემაში არ გადადის ფორუმი გათეთერდება და ვსიოო ასევე რო მინდა პმ წაშლა ფორუმი თეტღედება და არფერს შვებაა და რის ბრალი შეიძLბე იყოს?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sh@ko
პოსტი Jul 31 2007, 09:34 AM
პოსტი #45


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: კომპინფოელი
პოსტები: 1.933
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Music Box
წევრი №: 15



beq@, არა მგონია თავისით ექნა... მე ერთხელ შევცვალე ხელით index.php ფაილი და არც ერთ თემაში არ შედიოდა, მერე სხვა index.php ფაილი გადავაწერე, რომელიც ხელუხლებელი იყო და იმუშავა. შენც რამე ხომ არ შეცვალე ხელით, ფორუმის დირექტორიაში? რავი, კიდევ შესაძლოა ბროუზერი ახურებდეს სკრიპტებთან...


--------------------
ასე დაწერილს ხელმოწერა აღარ სჭირდება!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beq@
პოსტი Jul 31 2007, 11:09 PM
პოსტი #46


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



Sh@ko
ერტმა გამიკეთა რედაქტირება ცსს და მაგის მერე ეტკა მგონი რაღაც და მაგის ბარალი შეიძლება იყოს?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sh@ko
პოსტი Aug 1 2007, 11:02 AM
პოსტი #47


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: კომპინფოელი
პოსტები: 1.933
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Music Box
წევრი №: 15



ხო, როგორც ვთქვი... ლოკალურზე შევცალე და რომ აურია, ატვირთული მქონდა სერვერზეც და ხელუხლებელი index.php გადავაწერე ლოკალურს თავზე და გასწორდა მერე. იგივე ფაილი ითრიე ხელუხლებელი და იგივე ვერსიის და გადააწერე თავზე, უნდა გასწორდეს წესით!


--------------------
ასე დაწერილს ხელმოწერა აღარ სჭირდება!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
სტუმარი "otosaxel"
პოსტი Aug 1 2007, 01:42 PM
პოსტი #48





სტუმარი

ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა




ამდენი წამება რა საჭიროა ამ ოხერ CHMOD-ებზე, აირჩიეთ ACP => TOOLS and Settings => General Configuration და Use Safe Mode Skins მაგ პარამეტრს დაუყენეთ yes, ამის მერე სკინი იმუშავებს პირდაპირ SQL-იდან შეგიძლიათ სკინების კეშის ფოლდერი ვაპშე წაშალოთ, მაინც იმუშავებს და არც რედრავი, არც ქმოდების შეცვლა არ დაჭირდება (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beq@
პოსტი Aug 1 2007, 07:39 PM
პოსტი #49


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



ვცადე ახლი ინდეხ.პჰპ გადავატრე მარა არაფერი გასწორდაა
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sh@ko
პოსტი Aug 1 2007, 09:34 PM
პოსტი #50


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: კომპინფოელი
პოსტები: 1.933
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Music Box
წევრი №: 15



beq@, მე მაგალითში ჩემი შემთხვევა განვიხილე, შენ ხომ სხვა ფაილი დაგიკონფიგურირებია ხელით, ის ფაილი გადააწერე ხელუხლებელი...


--------------------
ასე დაწერილს ხელმოწერა აღარ სჭირდება!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beq@
პოსტი Aug 2 2007, 07:49 PM
პოსტი #51


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



ოკ სპასიბა! გავკეთე!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
student777
პოსტი Aug 20 2007, 12:04 PM
პოსტი #52


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 914
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 474



კოროჩე ერთი სიტყვით დამერხა (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ახლა რაშია საქმე, 2.17 ვერსიაზე utf-8 პრობლემა არ მქონია ხოლო 2.2.2 შემექმნა და მინდა რომ დამეხმმაროთ!

მოკლედ ბაზები სწორედ მაქვს შექმნილი, ესეც მააქსვ გაკეთებული ACP -> TOOLS & SETTINGS -> General Configuration -> Document character set utf-8, ხოლო ამის მერე შევდივარ

ROOT_DIR/sources/ipsclass.php

და ვეძებ მანდ მაგას :

$this->DB->connect();

ხოლო ამის შემდეგ ვამატებ ამას

mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");

და იმის შემდეგ მთავარ გვერდზე გამოაქვს სუთავში შეცდომას და რა იყო (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:http://rh.foto.radikal.ru/0708/e6/55156c47e5bb.jpg)

როგორც იყო აღწერილი 2.17, ანუ მაგ დაგვარ რაღაცას აკეთებ index.php-ში გავაკეთე და ანალოგიური შეცდომა გამოიტანა ....

და რაც შეეხება admin.php მანდ ეგსაერთოდ არ იყო....

კი გავიფიქრე მეთქი mysql-დან თვითონ წაიკითხავს სწორედ, მაგრამ მერე პრობლემები მექმნება სიტყვების შეკვეცასთან, და ქართული ენის ჩართვა და ასე შემდეგ.....

აუ მიშველეთ, რა გთხოვთ, ფორუმი თითქმის სუ სუ ბოლომდე ნათაგმნია, თავისი ხელფებით და ათასი წვრილ მანით... აქ კი დევდება მარა ტყუილად ვთარგმინით ბლინ (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
student777
პოსტი Aug 20 2007, 12:30 PM
პოსტი #53


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 914
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 474



ხოახლა რას დავაკვირიდ მე მიყენია Mysql 5.0.41 ეგ ვერსია, და თვითონ ეგ ფუნქცია ა ხალ ვერსიაში სხვა ნაირად ხომ არ იწეება

მაგას ვგულისხმობ "mysql_query"

ახლა კიდე ქართულ ენასთან შემექმნა პრობლემები, ანუ utf-8 შევეშვი ამოვშალე იც რაც დავამატე ანუ

"mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");"

და გამოვიყენე ქართული ენის სკრიპტი tim-ის დაწერილი.

ჩავაგდე სკრიპტი აქ jscripts, და მერე შევედი აქ ACP -> LOOK & FEEL -> სკინის მენიუ -> Edit Board Header & Footer Wrapper

და ამის <% JAVASCRIPT %> შემდეგ დავამატე

&lt;script language="Javascript" src="jscripts/ipb_geo.js"></script>

ამის მეერე ხო ქართულად უნდა წერდეს უპრობლემოდ, მარა ისევ ინგლისურად წერს, თავიდან მეთქი ოპერის ბრალია მარა ექსპლოერშიც იგივეს აკეთებს, თან ჰედერის ზემოდ რაღაც წარწერა გამეჩითა (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

აი ნახეთ:
(IMG:http://rq.foto.radikal.ru/0708/28/af703c493023.jpg)

რავქნა რა გავეკეთო ბლინ....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
student777
პოსტი Aug 22 2007, 02:35 PM
პოსტი #54


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 914
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 474



უიიი უკვე კაი ხანია ყველაფერს მოვრჩი (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
student777
პოსტი Sep 4 2007, 04:01 PM
პოსტი #55


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 914
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 474



აუუ ხალხნოოოო ძალიან მაინტერესებს ერთი რაღაცა და ვერ ვწვა არა და სასწრაფოდ მჭირდება (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)


მოკლედ როკოს დაწერილი სკრიპიტი რომ არის ასოების შეკვეცა სათაურებში, იმენა მაგ სკრიპტს ვამატებ და აღარ მუშაობს, სკრიპტს ვშილი და კვეცავს უპრობლემოად, ნეტავ რაშია საქმე იქნებ 2 2 2 ვერისაზე არ ჯდება
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Samurai_Girl
პოსტი Sep 11 2007, 07:12 PM
პოსტი #56


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 3
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 776



მოკლედ.. აღარ შემიძლია ამდენი ატვირთვა/ჩამოტვირთვა/რეინსტალაცია/ინსტრუქციების კითხვა.. და ასე შემდეგ.. 2.1.7 ვერსიიდან დაწყებული მგონი ყველა ვცადე (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ))) ზოგი არ ინსტალირდებოდა, ზოგს ფაილები აკლდა და ბოლოს კომპინფოს ფორუმზე ვნახე 2.2 და ეს ავტვირთე. მაგრამ ერთ პრობლემას მაინც ვერაფერი მოვუგვარე, ასე რომ ხელებს ვწევ და რჩევას გეკითხებით (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ფორუმის რეგისტრაცია/სკინის დაყენება/ქართული language pack-ის ჩასმასთან არანაირი პრობლემა არ არის.. ქართულზე გადასართველი ჯავასკრიპტის კოდიც მშვენივრად მუშაობს, მაააგრამ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

როცა ფორუმის კოდირებად ვაყენებ utf-8-ს, უცნაური სიმბოლოები აღარ ჩანს და წარწერები ქართულად ჩანს, სამაგიეროდ, პოსტებში აღარ იწერება ქართულად (კითხვის ნიშნებად აქცევს ტექტს).. თუ ძველ კოდირებას ვაბრუნებ - iso-რაღაცას, მაშინ ქართულადაც იპოსტება და ფორუმის title-იც უპრობლემოდ ქართულად ჩანს (და არა კითხვის ნიშნები), მაგრამ ეხლა ქართული წარწერები აღარ არის (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) და სიმბოლოებია. მანამ სანამ ხელით არ გადავრთავ Encoding > Unicode (utf-8). ყოველ გვერდზე ხელით ხო არ უნდა გადავრთო...
ასეა ჩემი საქმე.. ხო არ გქონიათ მსგავსი პრობლემა? თორემ, ძებნით ვერაფერი ვიპოვე..

პ.ს. ძალიან დიდი მადლობა დაწვრილებითი ინსტრუქციისთვის (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
სტუმარი "otosaxel"
პოსტი Sep 11 2007, 09:19 PM
პოსტი #57





სტუმარი

ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა




Samurai_Girl
ციტატა
მოკლედ.. აღარ შემიძლია ამდენი ატვირთვა/ჩამოტვირთვა/რეინსტალაცია/ინსტრუქციების კითხვა.. და ასე შემდეგ.. 2.1.7 ვერსიიდან დაწყებული მგონი ყველა ვცადე ))) ზოგი არ ინსტალირდებოდა, ზოგს ფაილები აკლდა და ბოლოს კომპინფოს ფორუმზე ვნახე 2.2 და ეს ავტვირთე. მაგრამ ერთ პრობლემას მაინც ვერაფერი მოვუგვარე, ასე რომ ხელებს ვწევ და რჩევას გეკითხებით ფორუმის რეგისტრაცია/სკინის დაყენება/ქართული language pack-ის ჩასმასთან არანაირი პრობლემა არ არის.. ქართულზე გადასართველი ჯავასკრიპტის კოდიც მშვენივრად მუშაობს, მაააგრამ ))როცა ფორუმის კოდირებად ვაყენებ utf-8-ს, უცნაური სიმბოლოები აღარ ჩანს და წარწერები ქართულად ჩანს, სამაგიეროდ, პოსტებში აღარ იწერება ქართულად (კითხვის ნიშნებად აქცევს ტექტს).. თუ ძველ კოდირებას ვაბრუნებ - iso-რაღაცას, მაშინ ქართულადაც იპოსტება და ფორუმის title-იც უპრობლემოდ ქართულად ჩანს (და არა კითხვის ნიშნები), მაგრამ ეხლა ქართული წარწერები აღარ არის და სიმბოლოებია. მანამ სანამ ხელით არ გადავრთავ Encoding > Unicode (utf-8). ყოველ გვერდზე ხელით ხო არ უნდა გადავრთო...ასეა ჩემი საქმე.. ხო არ გქონიათ მსგავსი პრობლემა? თორემ, ძებნით ვერაფერი ვიპოვე..პ.ს. ძალიან დიდი მადლობა დაწვრილებითი ინსტრუქციისთვი

აქაა http://compinfo.ge/forum/index.php?showtopic=60 დეტალური ინსტრუქცია 2.1.6-ვის რომელიც იდეაში 2.2-ზეც უნდა წავიდეს გაუკეთე ყველა მოდიფიკაცია და წესით პრობლემა არ შეგექმნება.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Samurai_Girl
პოსტი Sep 12 2007, 08:44 AM
პოსტი #58


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 3
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 776



otosaxel
ხო, მაგრამ მანდაც იგივე ინსტრუქცია წერია... მადლობა ლინკისთვის
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

გამოვიდა (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) შეცდომა იყო მანდ, mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); აქ utf-8 ტირეთი ჩავწერე და ყველაფერი გამოვიდა (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Power_VANO
პოსტი Sep 13 2007, 12:57 AM
პოსტი #59


I do it from behind...
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 4.283
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 44



student777
ციტატა
მოკლედ როკოს დაწერილი სკრიპიტი რომ არის ასოების შეკვეცა სათაურებში, იმენა მაგ სკრიპტს ვამატებ და აღარ მუშაობს, სკრიპტს ვშილი და კვეცავს უპრობლემოად, ნეტავ რაშია საქმე იქნებ 2 2 2 ვერისაზე არ ჯდება

კარგად ნახე, მე მაქვს ეგ გაკეთებული, მუშაობს ჩვეულებრივად (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)


--------------------
I do it from behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
M.W.S.
პოსტი Sep 13 2007, 01:39 PM
პოსტი #60


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 381
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: მთვარე
წევრი №: 20



Power_VANO
ქართული ენის პაკეტი როდისთვის იქნება? მოვკვდი ლოდინით (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)


--------------------
IPB-ს სურათი
Go to the top of the page
 
+Quote Post

21 გვერდი V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 23rd July 2019 - 06:13 PM