მთავარი  |    ფორუმი  |    FAQ  |    წესები  |    კონკურსები  |    რეკლამა ჩვენთან  |    კონტაქტი

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

 
Reply to this topicStart new topic
> PHP, Login, Session(); header();
VakhoQ
პოსტი Oct 5 2010, 03:02 PM
პოსტი #1


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 2
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 9.686



გამარჯობა ფორუმელებო.

php ში ადმინპანელის დაწერას ვაპირებ და ავოტირიზაციის სკრიპტში რაღაც მეშლება.



login.php
პროგრამული კოდი
<body>
<form action="Check_login.php" method="post">
<input type="text" name="username" id="username" /><br />
<input type="password" name="password" id="password" /><br />
<input type="submit" name="submit" value="Login" id="submit" /><br />
</form>

</body>




პროგრამული კოდი
<body>



Check_login.php
<?php
$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
$cms_username = "vakho";
$cms_password = "123";


if($username == $cms_username && $password == $cms_password)
{
session_start();
$_SESSION['cms_key'] = "openSession";
header("location:Admin_panel.php");
// echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;url=Admin_panel.php">';
exit();

}

if($username == "" || $password == "")
{
echo  "შეავსეთ ორვე ველი";
exit();
}

if($username != $cms_username || $password != $cms_password)
{
echo  "სახელი ან პაროლი არასწორია";
exit();
}
?>



Admin_panel.php
პროგრამული კოდი
<?php
if ($_SESSION['cms_key'] = "openSession")
{
header("Location:Check_login.php");
}

else
{
exit();  
}


?>




1 როცა სახელს და პაროლს სწორად ვწერ მაშინ სესიებში არის შეცდომაო. რა შეცდომაა?
2 login.php და Check_login.php -ს გაერთიანება როგორ შეიძლება?

სულ სამი ფაილია.


login.php Check_login.php და Admin_panel.php

Go to the top of the page
 
+Quote Post
gaigime :)
პოსტი Jan 17 2011, 06:44 PM
პოსტი #2


წევრი
**

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 20
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 9.953



ციტატა(VakhoQ @ Oct 5 2010, 04:02 PM) *
გამარჯობა ფორუმელებო.

php ში ადმინპანელის დაწერას ვაპირებ და ავოტირიზაციის სკრიპტში რაღაც მეშლება.



login.php
პროგრამული კოდი
<body>
<form action="Check_login.php" method="post">
<input type="text" name="username" id="username" /><br />
<input type="password" name="password" id="password" /><br />
<input type="submit" name="submit" value="Login" id="submit" /><br />
</form>

</body>




პროგრამული კოდი
<body>



Check_login.php
<?php
$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
$cms_username = "vakho";
$cms_password = "123";


if($username == $cms_username && $password == $cms_password)
{
session_start();
$_SESSION['cms_key'] = "openSession";
header("location:Admin_panel.php");
// echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;url=Admin_panel.php">';
exit();

}

if($username == "" || $password == "")
{
echo  "შეავსეთ ორვე ველი";
exit();
}

if($username != $cms_username || $password != $cms_password)
{
echo  "სახელი ან პაროლი არასწორია";
exit();
}
?>



Admin_panel.php
პროგრამული კოდი
<?php
if ($_SESSION['cms_key'] = "openSession")
{
header("Location:Check_login.php");
}

else
{
exit();  
}


?>




1 როცა სახელს და პაროლს სწორად ვწერ მაშინ სესიებში არის შეცდომაო. რა შეცდომაა?
2 login.php და Check_login.php -ს გაერთიანება როგორ შეიძლება?

სულ სამი ფაილია.


login.php Check_login.php და Admin_panel.php






მე ასე გავაკეთებდი :

პროგრამული კოდი
<?php
    

    if($submit){

               შენი გამოკითხვის კოდები ....

    }else{
         echo '<form action="Check_login.php" method="post">
         <input type="text" name="username" id="username" /><br />
        <input type="password" name="password" id="password" /><br />
        <input type="submit" name="submit" value="Login" id="submit" /><br />
        </form>';
   }


?>





მე ასე ვი გავაკეთებდი დაახლოებით თუ ერთ გვედზე გინდა ყველაფერი
პროგრამული კოდი
<?php
    

    if($submit){

               შენი გამოკითხვის კოდები ....

    }else{
         echo '<form action="Check_login.php" method="post">
         <input type="text" name="username" id="username" /><br />
        <input type="password" name="password" id="password" /><br />
        <input type="submit" name="submit" value="Login" id="submit" /><br />
        </form>';
   }


?>


პროგრამული კოდი
<?php
    

    if($submit){

               შენი გამოკითხვის კოდები ....

    }else{
         echo '<form action="Check_login.php" method="post">
         <input type="text" name="username" id="username" /><br />
        <input type="password" name="password" id="password" /><br />
        <input type="submit" name="submit" value="Login" id="submit" /><br />
        </form>';
   }


?>
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 21st August 2019 - 12:26 PM