მთავარი  |    ფორუმი  |    FAQ  |    წესები  |    კონკურსები  |    რეკლამა ჩვენთან  |    კონტაქტი

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

21 გვერდი V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Invision Power Board (IPB) 2.2.X (კერძოდ 2.2.2), ინსტალაცია, გაქართულება...
Power_VANO
პოსტი Jun 4 2007, 10:06 AM
პოსტი #21


I do it from behind...
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 4.283
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 44



beq@
რომელი ხაზის ქვემოთ?

Header & Footer-ში ჩაიხედე აბა (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)


--------------------
I do it from behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beq@
პოსტი Jun 10 2007, 03:21 PM
პოსტი #22


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



Power_VANO
სულ ბოლო ხაზათ მინდა რო გავკეთოო
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sikvdila
პოსტი Jun 10 2007, 03:50 PM
პოსტი #23


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: ფორუმელი
პოსტები: 291
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Trance
წევრი №: 67



beq@

ACP>>>LOOK & FEEL >> აირჩიე სკინი შემდეგ>>> Edit Template HTML >>>Board Index >>> ShowStats >>
და აქ ჩაამატე აი ეს

CODE

<tr>
            <td class="formsubtitle" colspan="2"> აქ  რაც იმ ზოლს გინდა ერქვას  </td>
        </tr>
        <tr>
            <td class="row1" width="1%"><{F_ACTIVE}></td>
            <td class="row2">აქ  კი ის კოდი რისი ჩასმაც გინდა                                                    </td>
        </tr>


სულ ესაა (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

მაგრამ მე მაქ ერთი საოცარი პრობლემა და ვერ გავიგე რა უნდა რასაც ქვია გამოვბლინკდი (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) >> Lo-Fi Version << ვერსიას რო ვაწვები რო გადავიდეს აი რას მიწერს >>Incorrect access
You cannot access this file directly. If you have recently upgraded, make sure you upgraded 'admin.php'. << არა და SQL მაქ დააბრეიდებულის შეტანილი ისიც მხოლოდ უზერები ყველა ტოპიკი მივაშალე სამწუხაროდ კოდირებას აპგრეიდის მერე ??????? სუ ესე ხედავდა როგორც ქართულს ისე რუსულს მარტო ინგლისურზე მუშაობდა არა და თითონ UTF მოწესრიგებული მქონდა მაგრამ ეგ ეხლა რაა მთავარი რა ვუყო >> Lo-Fi Version << ამას?? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

QUOTE
<tr>
<td class="formsubtitle" colspan="2"> აქ რაც იმ ზოლს გინდა ერქვას </td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" width="1%"><{F_ACTIVE}></td>
<td class="row2">აქ კი ის კოდი რისი ჩასმაც გინდა </td>
</tr>



ნუ აქ შეგიძლია ასევე
QUOTE
<{F_ACTIVE}>

ამისი შეცვლაც და შენ რომელი იკონკაც გინდა გამოიტანოს სკინის მიხედვით იმის მაკროსს ჩასვამ და ეგ იქნება (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ხოლო რაც შეეხება ლენგვიჯ პაკს, თუ მოდები გაქ დამატებული შეიძლება ცოტა შეფერხდე (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) და რაღაც რაღაც ერრორებს წააწყდე და მოგიწიოს ბევრი ფაილის ცვლა და დაედიტება, თუ რა თქმა უნდა მიხვდები რომელი მოდის გამოწვეულია (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) იმიტო რო პირადად მე იმდენი მოდები დავაყენე რო არც კი ვიცი რომელი სად არის შეტენილი (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Power_VANO
პოსტი Jun 11 2007, 10:48 AM
პოსტი #24


I do it from behind...
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 4.283
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 44



sikvdila
მდაა რაღაც სტრანნი პრობლემა გაქვს, ჩემი მუშაობს: http://wow-info.net/222/lofiversion/index.php/

ACP-ში ბაზებზე მოქმედებებში შეიხედე აბა, კონვერტაცია ან რამე ხომ არ უნდა.


--------------------
I do it from behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beq@
პოსტი Jun 11 2007, 09:18 PM
პოსტი #25


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



sikvdila
მადლობ! და იქნებ ამაშიც დამხმაროთ შევქმენი ახლი ჟგუფი და დავრქვი ქართულად სახელი, მაგრამ არ დარქვა და ნახევრად ქართულ და ნახევრად იეროგლიფები დაიწერა შემდეგ ვეცადე სახლის შეცვლას და ან საერთოდ მაგ ჟგუფის წაშლას მაგრმა ვერანაირად ვერ წავშალეე და რა ვქნაა??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Power_VANO
პოსტი Jun 11 2007, 10:15 PM
პოსტი #26


I do it from behind...
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 4.283
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 44



beq@
ქართული სახელები იკვეცება, მანდ 2.1.6-2.1.7-ის თემიდან გამოიყენე ინსტრუქცია ქართული სიტყვების შეკვეცასთან დაკავშირებით და გეშველება (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)


--------------------
I do it from behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beq@
პოსტი Jun 11 2007, 10:20 PM
პოსტი #27


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



ადმინ პანელში როგორ ვიჩალიჩოო??? ვერ ვხვდები საერტოდ წაშლა მინდ ამაგ ჯგუფების და ეგ მასწავლე რაა
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Power_VANO
პოსტი Jun 11 2007, 10:27 PM
პოსტი #28


I do it from behind...
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 4.283
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 44



beq@
სადაც შექმენი იქვეა წაშლაც მაგათი. თუ იმიტომ ვერ შლის რომ სახელებს კვეცავს, ჯერ ის სახელების მოდიფიკაცია დააყენე და მერე ცადე.


--------------------
I do it from behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beq@
პოსტი Jun 11 2007, 10:41 PM
პოსტი #29


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



ხო და ეგ ვერ მივხვდი მოდიპიკაცია სად არის სად წერია მაგ სახელბის ადმინ პანელშიი
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Power_VANO
პოსტი Jun 12 2007, 09:24 AM
პოსტი #30


I do it from behind...
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 4.283
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 44



beq@
ციტატა
ხო და ეგ ვერ მივხვდი მოდიპიკაცია სად არის სად წერია მაგ სახელბის ადმინ პანელშიი

http://compinfo.ge/forum/index.php?s=&show...=findpost&p=533

აჰა ესაა. ეს დააყენე და მერე ცადე წაშლა.


--------------------
I do it from behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beq@
პოსტი Jun 12 2007, 10:09 AM
პოსტი #31


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



ეგ გაკეთებული მაქვს!!! მარა მაინც ვერ ვშლიი
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sikvdila
პოსტი Jun 13 2007, 12:04 AM
პოსტი #32


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: ფორუმელი
პოსტები: 291
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Trance
წევრი №: 67



beq@


წაშლისას რა გამოაქს დაწერე აბა გადავხედო და იქნებ გიშველო (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) და რაც შეეხება თუ პროსტა ვერ შლი შედი აბა რენეიმი მიეცი და მიაწერე რამე ინგლისურად თუ მიიღებს რა თქმა უნდა ხოდა აი მერე მიეცი დელეტე , ან შენ ისეთს ხო არ ეჩალიჩები?? მაგალითად ბანნედ, ვალიდეითინგ და გუესტ << ამათ და რუუთ ადმინს ვერ წაშლი (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Power_VANO

დამიკონკრეტე აბა ბაზებზე რას გულისხმობ, ისე კი თითონ საიტი კარგად მუშაობს ძან (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beq@
პოსტი Jun 13 2007, 04:31 PM
პოსტი #33


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



sikvdila
No permission sets chosen ამს წერს რო ვცვლი სახელს და არ იცვლება! და წაშლიტ დავაჭერ წაშლას და ვსიო არ შლის გადავყავრ სხვა გვერდზე!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sikvdila
პოსტი Jun 14 2007, 05:23 PM
პოსტი #34


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: ფორუმელი
პოსტები: 291
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Trance
წევრი №: 67



beq@

ნუ რავიცი ესე ზეპირად რამეს თქმა ძნელია, ROOT ადმინის სტატუსი არის საჭირო და რა ვიცი მეეჭვება შემახედო მანდა და ისე როგორ გიპასუხო მე თითონ აბა (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Power_VANO
პოსტი Jun 14 2007, 09:30 PM
პოსტი #35


I do it from behind...
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 4.283
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 44



sikvdila
ACP-ში ხომ არის ბაზებზე მოქმედებები, Rapair, Convert Old DBs და ესეთიები, ამათზე გეუბნები.


--------------------
I do it from behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sh@ko
პოსტი Jul 1 2007, 08:51 AM
პოსტი #36


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: კომპინფოელი
პოსტები: 1.933
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Music Box
წევრი №: 15



ციტატა
 Invision Power Board (IPB) 2.2.X (კერძოდ 2.2.2), ინსტალაცია, გაქართულება...

და მრავალწერტილის მაგივრად "გადატანაც" ჩავამატოთ, ფლზ...

ანუ ძირითადი ინსტრუქცია, როგორ ხდება ფორუმის ერთი ჰოსტიდან მეორეზე გადატანა (თავის პოსტებიან-ყველაფრიანად).

ადრეც იყო მსგავსი თემა გახსნილი, მაგრამ მა ვერსიაში სხვანაირად ხომ არაა? თუ არა, მაშინ მოვძებნი იმ თემას. კიდევ, ლოკალური სერვერიდან ჰოსტზე გადატანა ჰოსტიდან-ჰოსტზე გადატანის მსგავსია?


--------------------
ასე დაწერილს ხელმოწერა აღარ სჭირდება!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
გიგა
პოსტი Jul 1 2007, 09:11 AM
პოსტი #37


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: გადამდგარი მოდერი
პოსტები: 1.126
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Saxli
წევრი №: 7



როგორ უნდა გადატანა და phpmyadmin ხო გიყენია?
მანდ არის ექსპორტი ხოდა გააკეთებ ბაზების ექსპორტს(ფაილში ან ზიპში), მერე შეხვალ საიტზე და იქ იქნება რამე ბაზების კონტროლისთვის უტილიტა(99,99999 % phpmyadmin ექნებათ(უბრალოდ საკმაოდ გავრცელებულია)), შეხვალ, და მანდ არის იმპორტი, მიუთითებ შენს ფაილს(რომელიც შენს კომპიუტერშია, ანუ არაა საჭირო მანამდე საიტზე ატვირფვა) და თუ სწორად გააკეთე ყველაფერი, ვსიო მორჩა!

IPB-ზე არ მიცდია და ზუსტად ვერ გეტყვი კიდე უნდა რამე თუ არა, უბრალოდ ინსტალაციის დროს სწორადაა მისათითებელი იუზვერნეიმი და პაროლი


--------------------

Если не стоит, то и не стоит.
Слабый пол сильнее сильного лишь в силу слабости сильного к слабому...
Работа с красивыми женщинами теоретически возможна, а на практике - все время стоит...




Go to the top of the page
 
+Quote Post
student777
პოსტი Jul 14 2007, 12:39 PM
პოსტი #38


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 914
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 474



ხალხნო ჰეეეელ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) მოკლედ ახლა შემექმნა IPB2.2.2 გაუგებრობა .... მოკლედ ძველი სერვერი სახში რომ მეყენა vertrigo-სი, რომელასაც 4.0mysql პადერჯკით იყო, და php 5.0 ნაკლები, ზუსტად არ მახსოვს რომელი... IPB2.2.2 რომ დავაინსტალირე მუშაობდა ხოშიანად. და IPB.2.2.2 მოთხოვნები ხომ აქვს 5.0php & mysql5.0, და მაგ პონტში დავაყენე ახალი სერვერი რომელსაც აქვს მაგის პადერჯკა.... დავაინსტალირე ფორუმი, დაინსტალიდა ჩვეულევრივდა, შევედი, და სულ პირველ თემაში როცა მინდა შეცვლა ერორს მიგდესბ, და რა უყო ???
(IMG:http://image.fast.ge/out.php/t24129_fataleror.JPG)

წინასწარ მადლობთ
Go to the top of the page
 
+Quote Post
domen
პოსტი Jul 14 2007, 01:21 PM
პოსტი #39


ფობოფობი
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 3.431
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: საქართველო: თბილისი კომპი
წევრი №: 26



student777
შედი ჩამოსაშლელ მენიუში(მარჯვენა კლიკი სერვერის ხატულაზე ტრეიში) > გახსენი Settings > ქვედა მარცხენა კუთხეში მონახე პარამეტრი "memory_limit" და გაზარდე 1-2 მბ-ით. ალბათ უშველის..


--------------------
უფალო, მომეცი ძალა, რომ შევცვალო ის, რისი შეცვლაც შემიძლია; მომეცი მოთმინება, რომ ავიტანო ის, რისი შეცვლაც არ შემიძლია; და მომეცი სიბრძნე, რომ გავარჩიო ერთი მეორისაგან.

Wir müssen wissen — wir werden wissen!

"და ერთმა ისიც კი თქვა, შაშია რანაირად დაწერდა პიესას, ყელი გადამწვარი აქვს და ხმა კიდევ ჩახლეჩილი და პიესაში ხომ სულ ხმამაღალი ლაპარაკიაო. მოკლედ, ვიკამათეთ ბევრი... აზრთა გაცვლა-გამოცვლა იყო."

... მე ვიცნობდი ერთ ტეხასელ ბიჭს, ის მეთექვსმეტე სართულიდან გადმოხტა. მოფრინავდა და ყველა სართულზე იმეორებდა, ჯერჯერობით ყველაფერი შესანიშნავად მიდისო ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gvido
პოსტი Jul 14 2007, 02:59 PM
პოსტი #40


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 5
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 113



IPB WARNING [2] ipsclass::require_once() [function.ipsclass-require-once]: Unable to access /var/www/web/forum/cache/skin_cache/cacheid_5/skin_global.php (Line: 2110 of /sources/ipsclass.php)


ეს რისი ბრალია? cacheid_5 5ზე ავიდა თავიდან 3ზე იყო biggrin.gif
ვერ მივხვდი.

ასევე არ ხდება სურათის ეთეჩი არადა აპლოადების პაპკაზე ჩმოდი 777 არის დაყენებული.

როცა სკინს ვცვლი ის ვარნინგი ეწერება. იმედია აქ მაინც მივიღებ სერიოზულ პასუხს.
თორემ უკვე მგონია გაწყდნენ საქართველოში IPBს მცოდნეები.

ხო მართლა 2.2ია IPB
Go to the top of the page
 
+Quote Post

21 გვერდი V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 17th July 2019 - 05:16 AM