მთავარი  |    ფორუმი  |    FAQ  |    წესები  |    კონკურსები  |    რეკლამა ჩვენთან  |    კონტაქტი

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

 
Reply to this topicStart new topic
> წინდოუსი რომ ქმნის დიდი დასახელებსი ფაპაკებს თავისით, მაგ: 83cb1861d0036c5b33f81158
beq@
პოსტი Jul 20 2011, 06:01 PM
პოსტი #1


კიბერ ბაიტი
****

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 358
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 471



საკმადო ხშიარდ კომპიუტერში მიჩნდება ფოლდერები ასეთI ტიპის დასახლხებით მაგ.: 83cb1861d0036c5b33f81158 შიგნით არის ხომე ადმ64 თU რაღაც ეგეთი და კიდე რავი , ზოგჯერ საერთDო სხვადასხვა ფაილები ყრია შინგით , რაც მტავრია ამას მიქმნის არა ც დისკზე არამედ დ ზე და ვერ ვშლი ხომე მერე, და იქნებ მIთXრად ან რატო იქმება ან რას ნიშნავს? და როგორ წავშალო, ახლა შემიქმნა უსბ ჰდდზე და ჩემ კომპშI ხო ვერ ვშლი და ვინ 7 შევაერთე და იქ მიჩვენა რო დაბლოკილია ბოქლომი ადევსო და ვერ წაშლიო, დაფორმატება კიდევ არ მინდა
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gi0_kiborg
პოსტი Jul 20 2011, 10:34 PM
პოსტი #2


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: მოდერი
პოსტები: 3.041
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: თბილისი(ძირითადად)

წევრი №: 2.208



ზოგი დრაივერი და განახლების პაკეტი შლის თავის ფაილებს მსგავსად
Unlocker-ით ცადე წაშლა


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
გიგა
პოსტი Jul 22 2011, 08:42 AM
პოსტი #3


ტექნო მანიაკი
******

ჯგუფი: გადამდგარი მოდერი
პოსტები: 1.126
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Saxli
წევრი №: 7



ეს არის windows-ის რაღაც **ეობა.
მოკლედ ეს არის რაღაც განახლებების ან სხვა რამის საინსტალაციო.
აი შეეცადეთ დააყენოთ Visual C++ 2008 Redistributable, საინსტალაციო ფაილებს დაყრის პირდაპირ d-ზე.
ეს tmp რატო არსებობს მაშინ მაგას ვერ ვხვდები.


--------------------

Если не стоит, то и не стоит.
Слабый пол сильнее сильного лишь в силу слабости сильного к слабому...
Работа с красивыми женщинами теоретически возможна, а на практике - все время стоит...




Go to the top of the page
 
+Quote Post
KaLa
პოსტი Aug 1 2011, 04:48 AM
პოსტი #4


წევრი
**

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 77
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 5.945



beq@
მაგ ფოლდერებს იმიტომ ვერ შლი, რომ დაცვა აქვს (security)
administrator-ს უნდა მისცე ყველაფრის უფლება და მერე წაშლი
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 23rd September 2019 - 11:12 AM