მთავარი  |    ფორუმი  |    FAQ  |    წესები  |    კონკურსები  |    რეკლამა ჩვენთან  |    კონტაქტი

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

53 გვერდი V  « < 50 51 52 53 >  
Reply to this topicStart new topic
> Invision Power Board (IPB) 2.2.X-2.3.X (კერძოდ, 2.3.3), ინსტალაცია, გაქართულება...
otosaxel
პოსტი May 15 2010, 07:34 PM
პოსტი #1021


ერთი უსაქმური მეცნიერი
******

ჯგუფი: კომპინფოელი
პოსტები: 3.477
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Socket LGA775
წევრი №: 3.255



გაბუნია
ციტატა(დავით @ 15th May 2010 - 11:04 PM) *
ვიპოვე და რისთვის არის?
რა ცვლილებებიც შემაქვს ადმინკიდან ცსს-ფაილში, ყველაფერი კარგად ჩანს და ამ რებილდის გაკეთება მაინც საჭიროა?

იმიტომ ჩანს რომ სერვერს გრუზამ ბაზის კითხვით (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , მერე მოგიწევს ფაილბზე გადასვლა და ბაზაში რასაც შეცვლი ფაილზე მაგ მეთოდით გადადის, მართალი გითხრა არ მახსოვს რომელია მაქედან (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)


--------------------
"ბრძნად მეტყუელებაჲ ვერცხლი არს წმინდაჲ, ხოლო დუმილი - ოქროჲ რჩეული", ვითარცა თქუა სოლომონ.
არამედ აწ მე ნაკლუვანებაჲ ჩემი არა მიფლობს დუმილად
Go to the top of the page
 
+Quote Post
გაბუნია
პოსტი May 16 2010, 09:06 AM
პოსტი #1022


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 135
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 8.518



otosaxel
გასაგებია, გავაკეთე ყველაფერი, მადლობა (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

შემთხვევით, რომ არ იცი სკინის კოპირაიტი როგორ შევცვალო ან ამოვაგდო?!
თვითონ IPB-ის არა, იმენნა სკინის ავტორის.
სულ ქვემოთ რომაა ფუტერში.

ეს თემა გადავიკითხე, მაგრამ ვერ ვიპოვნე.
სკინის ედიტებიდანაც ვერ ვნახე. იქ მარტო ტეგი COPYRIGHT არის, მაგრამ ეგ IPB-ის ტეგია როგორც ვიცი და არც იცვლება და არც ქრება.

მე კი სკინის ავტორის კოპირაიტის მოცილება მინდა. ისე გადავაკეთე სკინი, რომ ავტორის აღარაფერი დარჩა და კოპირაითი რაღAდ მინდა (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
otosaxel
პოსტი May 16 2010, 03:06 PM
პოსტი #1023


ერთი უსაქმური მეცნიერი
******

ჯგუფი: კომპინფოელი
პოსტები: 3.477
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: Socket LGA775
წევრი №: 3.255



გაბუნია
ციტატა(დავით @ 16th May 2010 - 01:06 PM) *
გასაგებია, გავაკეთე ყველაფერი, მადლობა

შემთხვევით, რომ არ იცი სკინის კოპირაიტი როგორ შევცვალო ან ამოვაგდო?!
თვითონ IPB-ის არა, იმენნა სკინის ავტორის.
სულ ქვემოთ რომაა ფუტერში.

ეს თემა გადავიკითხე, მაგრამ ვერ ვიპოვნე.
სკინის ედიტებიდანაც ვერ ვნახე. იქ მარტო ტეგი COPYRIGHT არის, მაგრამ ეგ IPB-ის ტეგია როგორც ვიცი და არც იცვლება და არც ქრება.

მე კი სკინის ავტორის კოპირაიტის მოცილება მინდა. ისე გადავაკეთე სკინი, რომ ავტორის აღარაფერი დარჩა და კოპირაითი რაღAდ მინდა

ეგ უნდა ნახო სკინის ედიტის ერთერთ ფაილში დაძებნა უნდა ზუსტი ინსტრაუცია არ არის (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)


--------------------
"ბრძნად მეტყუელებაჲ ვერცხლი არს წმინდაჲ, ხოლო დუმილი - ოქროჲ რჩეული", ვითარცა თქუა სოლომონ.
არამედ აწ მე ნაკლუვანებაჲ ჩემი არა მიფლობს დუმილად
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Costes
პოსტი May 22 2010, 04:41 PM
პოსტი #1024


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 2
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 9.532



ესეიგი რა ხდება და ვინ შეძლებს დახმარებას , მოკლედ ფორუმზე დავაყენე ქართული ასოები რის შემდეგაც საიტზე ასოების მაგივრად აწერია კითხვისნიშნები ანუ არ გადაქართულდა იგი , UTF-8 კოდირებაც მოვაწესრიგე მარა ისევ ისე არის ამას პლიუს პროგრამული კოდიც ჩავსვი $this->DB->query("SET CHARACTER SET utf8"); და მაინც იგივეა თუ ვინემ იცით რა ვუშველო გამომეხმარურეთ მადლობა წინასწარ ,,,,,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
გაბუნია
პოსტი May 24 2010, 12:38 PM
პოსტი #1025


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 135
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 8.518



Costes
ციტატა(Costes @ 22nd May 2010 - 05:41 PM) *
ესეიგი რა ხდება და ვინ შეძლებს დახმარებას , მოკლედ ფორუმზე დავაყენე ქართული ასოები რის შემდეგაც საიტზე ასოების მაგივრად აწერია კითხვისნიშნები ანუ არ გადაქართულდა იგი , UTF-8 კოდირებაც მოვაწესრიგე მარა ისევ ისე არის ამას პლიუს პროგრამული კოდიც ჩავსვი $this->DB->query("SET CHARACTER SET utf8"); და მაინც იგივეა თუ ვინემ იცით რა ვუშველო გამომეხმარურეთ მადლობა წინასწარ ,,,,,

ჯერ ბაზის UTF-8 კოდირება უნდა მოგეწესრიგებინა, და მერე უნდა მოგეხდინა ფორუმის დაინსტალირება.
შენ თუ პირიაით გააკეთე, კითხვის ნიშნებს ამოგიგდებდა.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ქართველი
პოსტი Jul 6 2010, 09:13 AM
პოსტი #1026


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 4
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 9.588



ამ ტიპის ფორუმს პირველად ვაყენებ და დამეხმარეთ
საინსტალაციო პაკეტი გადმოვწერე და upload პაპკაში install.php ფაილი არ უნდა იყოს? რატომ არ არის?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Power_VANO
პოსტი Jul 14 2010, 08:41 PM
პოსტი #1027


I do it from behind...
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 4.283
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 44



ქართველი
არა, მანდ არ უნდა იყოს.

ინსტალაციის მოდული დევს /upload/install დირექტორიაში.


--------------------
I do it from behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rivium
პოსტი Jul 15 2010, 10:48 AM
პოსტი #1028


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 2
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: CompTown
წევრი №: 8.609



Power_VANO
გაუმარჯოს

ენის პაკეტი რაც პირველ გვერძე დევს დავაყენე როგორც გეწერა და კითხვის ნიშნები წერია...

როგორ გამოვასწორო?

სტანდარტული სკინი აყენია...

ნახე აბა

http://citygame.ge/forum
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Power_VANO
პოსტი Jul 15 2010, 01:28 PM
პოსტი #1029


I do it from behind...
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 4.283
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 44



Rivium
ხელოუ.

PHP Safe Mode ჩართული ხომ არაა?

+ შეამოწმე რა კოდირებით უკავშირდება ფორუმი ბაზას. + შეამოწმე ბაზის კოდირება (collation).

და + შეამოწმე ლენგვიჯ პაკეტის ფაილები, რაც უკვე ფორუმზე გაქვს ატვირთული. შეიძლება ატვირთვისას დაზიანდა. თუ ასეა, ხელით გადააწერე ორიგინალი ვერსია, რაც პირველ გვერდზე დევს, ის.
ჰო, ენის ფაილები cache/lang_cache დირექტორიაშია.


--------------------
I do it from behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ქართველი
პოსტი Jul 16 2010, 03:26 PM
პოსტი #1030


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 4
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 9.588



IPB 3.0.4 ზე ქართული ენის დაყენება როგორ ხდება? ანუ მთლიანი გადაქართულება ვიგულისხმე (ინგლისურ ენაზეა მთლიანად ყველაფერი)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Power_VANO
პოსტი Jul 22 2010, 03:01 PM
პოსტი #1031


I do it from behind...
******

ჯგუფი: გლობალ მოდერი
პოსტები: 4.283
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 44



ქართველი
ჩვეულებრივად, ქართული ენის პაკეტი უნდა დააყენო ადმინ პანელიდან (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)


--------------------
I do it from behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suckers
პოსტი Aug 9 2010, 01:47 PM
პოსტი #1032


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 189
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 1.446



სერვერის ბრალი იქნება? ვაქართულებ ჩვეულებრივ და არც ქართულად წერს , არც ჩართვა/გამორთვა ჩანს
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suckers
პოსტი Aug 22 2010, 05:35 PM
პოსტი #1033


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 189
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 1.446



ნუ შეწუხდებით , კაი ხნის წინ მოვაგვარე ეგ პრობლემა (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Naglia
პოსტი Aug 23 2010, 04:38 PM
პოსტი #1034


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 5
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 9.643



გამარჯობათ ფორუმის გაკეტება მინდა მაგალითად როგორიც ფორუმ.გე რა დამიჯდება ? გაბუქებული ფასები არ მინდა (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)




იქაც გავხსნი შესაბამისად და შევადარებ ფასებს ჩემი სკაიპი : SK.GEORGIA



http://ssg.ge/?page_id=5 აქაც არის ზემოდან 1
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Forumeli
პოსტი Sep 19 2010, 05:58 PM
პოსტი #1035


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: ფორუმელი
პოსტები: 184
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: ბოლნისი
წევრი №: 8.914



ციტატა(Power_VANO @ Feb 15 2008, 02:14 PM) *
-------------------
ინსტალაციის პროცედურა ძალიან მარტივია, აქაჩეთ სერვერზე ფორუმის ფაილები, ბროუზერში აკრიფეთ: http://www.თქვენი_საიტი/forum/install ან http://www.თქვენი_საიტი/install, გააჩნია რომელ საქარალდეში გაქვთ აქაჩული ფორუმის ფაილები. დანარჩენი მარტივია, მიყევით ინსტრუქციებს, შეიყვანეთ MySQL-ის პარამეტრები, ადმინისტარტორის პაროლი და მოიცადეთ ცოტა ხანი, ავტომატურად მოხდება ცხრილების და ყველაფრის იმპორტირება და გამზადება. გაითვალისწინეთ, ინსტალაციის შემდეგ, სასურველია, სერვერზე წაშალოთ საქაღალდეები install და updates, შემთხვევით რომ ვიღაცამ ხიფათს არ გადაგყაროთ :-)


აქ არის ან zip არქივის ატვირთვა ან ფაილების ატვირთვა და zip - ს რო ვტვირთავ მიწერს ფაილი დიდიაო. აბა ყველა ფაილი ცალცალკე ავთვირთო?
ვერ გავიგე ვერაფერი.


--------------------
მე მირჩევნია ჩემი ღარიბი ვიდრე მდიდარი ქვეყანა სხვისი
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zura_SX
პოსტი Oct 20 2010, 06:19 PM
პოსტი #1036


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 144
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: ubisa.ge
წევრი №: 438



დროში შეზღუდვა მინდა... მაგ: პოსტიდან პოსტამდე 30 წამი ვერ დაწერონ ან რედაქტირება რაგაც დრო რო შეილება და მერე ვეგარ ცვლი რა... ეგეც.. და კიდე მაინტერესებს რო შეცვლიან და ეწერება ტესტი შეცვალა ამან ამ დროსო ეგენი როგორ ჩავრთო?


--------------------
~~~ვიყოთ ერთობით თან გავერთობით ~~~
~*~ ჩვენ ვართ გურჯები სამშობლოს ბურჯები ~*~
~~ | ტაში ბიჭო ბანელებო თქვეპირდოუბანელებო | ~~

Go to the top of the page
 
+Quote Post
suckers
პოსტი Oct 20 2010, 08:27 PM
პოსტი #1037


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 189
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 1.446



zura_SX
TOOLS & SETTINGS -> Security and Privacy მანდ მოძებნე " Flood control delay (in seconds)" და დაწერე მანდ 30 , ანუ 30 წამი ხო გინდა ინტერვალი რომ იყოს , შემდეგ შედი MANAGEMENT -> Manage User Groups ირჩევ სასურველ ჯგუფს, Edit Group -> Can avoid flood control? და მონიშნავ yes-ზე. მგონი რომ yes-ზე უნდა და თუ არ ქნა კვლავ no-ზე დატოვე.

და მეორე რასაც კითხულობ, რო არედაქტირებ , სწრაფ დერადქტირების box-ში დაბლა არ ჩანს? "პტიჩკის" მოსანიშნი , თუ გინდა რომ გამოჩნდეს რედაქტირება, სრულ რედაქტირებაში გადადი აბა , მანდაც არაა? და ისე ეგ თუ ცალკე modificationია არ ვიცი

ციტატა(Forumeli @ Sep 19 2010, 06:58 PM) *
აქ არის ან zip არქივის ატვირთვა ან ფაილების ატვირთვა და zip - ს რო ვტვირთავ მიწერს ფაილი დიდიაო. აბა ყველა ფაილი ცალცალკე ავთვირთო?
ვერ გავიგე ვერაფერი.

სად აქ? zip ფაილს ტვირთავ ეგრევე?
ამოაარქივე upload ფოლდერი და რაც შიგნითაა ის ატვირთე და საიტის მისამართზე რო შეხვალ , თვითონ გადაგიყვას საინსტალაციო გვერდზე
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zura_SX
პოსტი Nov 6 2010, 06:56 PM
პოსტი #1038


აქტიური წევრი
***

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 144
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
მდებარეობა: ubisa.ge
წევრი №: 438



ესეიგი რა პრობლემა მაქ...გორუმზე რო ვთვირთავ მაგ.. rar გაფართოების ფაილებს.. 10 მეგაბაიტზე მეტსვერ ამაგრებს პოსტს რა... ანუ პოსტსზე მიმაგრებული ფაილების ზომა როგორ გავზარდო ? 10მგ მაგ 50-ან 100დე


--------------------
~~~ვიყოთ ერთობით თან გავერთობით ~~~
~*~ ჩვენ ვართ გურჯები სამშობლოს ბურჯები ~*~
~~ | ტაში ბიჭო ბანელებო თქვეპირდოუბანელებო | ~~

Go to the top of the page
 
+Quote Post
CriT
პოსტი Dec 28 2010, 11:31 AM
პოსტი #1039


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 1
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 9.783



ციტატა(student777 @ Apr 27 2008, 11:30 AM) *
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) არა და ჩვენ თავს ვიმტრევდით (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ჩვეულებრივად აპგრეიდება და მუშაობის პროცესში პრობლემებიც არ ჩნდება.


ახლა შევეცდები დავწერო თავიდან ბოლომდე ყველასთვის გასაგებად თუ როგორ ნიკზე დაჭერისას ის ხვდებოდეს დაფოსტვის ველში როგორც აქვს ახალ გაზრდულ და თსუს ფორუმს გაკეთებული.

გატესტილია 2.2.X და 2.3.X ვერსიებზე! სკინის ცვლილებები ხდება IPB-ს დეფაულტ სკინში. თუ გიყენიათ რაიმე სხვა სკინი ფორუმზე შესაძლოა ყველაფერი არ დაემთხვეს რაც აქ დავწერ(მაგრამ მაგასაც არაუშავს მთავარია არ დაიბნე და ყველაფერი გამოვა)

ე.ი ვიწყებთ უნდა დავარედქატიროდ შემდეგი ფაილი.

ვხსნით topics.php ფაილს რომელის იმყოფება აქ:



და ვპოულობთ შემდეგ სტრიქონს:

პროგრამული კოდი
$row['post_date']     = $this->ipsclass->get_date( $row['post_date'], 'LONG' );
დაახლოებით 871 სტრიქონი

და ზუსტად მის ზემოდ ვამატებთ შემდეგ სტრიქონს:

პროგრამული კოდი
$row['q_date']          = $this->ipsclass->get_date( $row['post_date'], 'SHORT', 1 );


ამის შემდეგ ამავე ფაილში ვეძებთ შემდეგს:

პროგრამული კოდი
if ( $poster['id'] )
{
$poster['_members_display_name'] = "<a href='{$this->base_url}showuser={$poster['id']}'>{$poster['members_display_name_short']}</a>";
}


ვშლით მაგას და ამის ნაცვლად ვწერთ ამ კოდს:

პროგრამული კოდი
if ( $poster['id'] )
{
$poster['_members_display_name'] = "<a href='{$this->base_url}showuser={$poster['id']}'>{$poster['members_display_name_short']}</a>";
$poster['ins_nick'] = "<a href=\"java script:ins('".str_replace(array(" ", "'"),
array(" ", "'"), $poster['members_display_name'] )."')\">
{$poster['members_display_name']}
</a>";
}


რათქმაუნდა ამ ფაილს ვასეივებთ და გადავდივართ შემდეგ ეტაპზე.

პს აქ java script უნდა ეწეროს ერთად თორე არაფერი იმუშავებს

ვხსნით ფაილს რომელიც იმყოფება ამ მისამართზე:



და სუ ბოლოში ვამატებთ შემდეგ კოდს:

პროგრამული კოდი
function ins(name){my_show_div(my_getbyid('qr_open'));if(document.REPLIER.Post){var input=document.REPLIER.Post;input.value=input.value+"[b]"+name+"[/b]"+" \n"}}function copyQ(qinf,date,pid){txt='';if(document.getSelection){txt=document.getSelection()}else if(document.selection){txt=document.selection.createRange().text}if(txt.replace(" ","")!=""){txt='[quote name=\''+qinf+'\' date=\''+date+'\' post='+pid+']\n'+txt+'\n[/quote]\n'}}function pasteQ(){my_show_div(my_getbyid('qr_open'));if(document.REPLIER.Post)document.REPLIER.Post.value+=txt}


ამ ყველაფრის შემდეგ უნდა შევიდეთ:

ACP >> LOOK & FEEL >> სკინის მენუ >> Edit Template HTML >> Topic View (ან skin_topic) >> RenderRow

და მოვახდინოთ პატარა ცვლილებები

ვპოულობთ შემდეგს:

პროგრამული კოდი
            <div id="post-member-{$post['pid']}" class='popmenubutton-new-out'>
                    <span class="{$post['name_css']}">{$author['_pp_online_image']}{$author['_members_display_name']}</span>
                </div>


ვშლით მას და მის ნაცვლად ვწერთ შემდეგს:

პროგრამული კოდი
<div id="post-member-{$post['pid']}" class='popmenubutton-new-out' style='width:20px; float:left;'>
<span class="{$post['name_css']}">{$author['_pp_online_image']}</span>
</div>
<span class="normalname">                
{$author['ins_nick']}
</span>


ამით ყველაფერი დამთავრდა მაგრამ მომხმარებლის ნიკი ზის უშნოდ ძალიან ზევით არის აწეული ამისთვის რომ ის ჩამოიწიოს ოდნავ ქვევმოდ, ცოტა გალამაზდეს ამისთვის გვჭირდება CSS რედაქტირება.

შევდივართ:

ACP >> LOOK & FEEL >> სკინის მენუ >> Edit Stylesheet (CSS Advanced Mode)

ვნახულობთ შემდეგ კლასს:

პროგრამული კოდი
.normalname{
    color: #003;
    font-size: 12px;
    font-weight: bold;
}


და ბოლოში ვამატებთ შემდეგ:

პროგრამული კოდი
line-height: 200%;


ანუ საბოლოოდ ეგრე უნდა გამოიყურებოდეს:

პროგრამული კოდი
.normalname{
    color: #003;
    font-size: 12px;
    font-weight: bold;
            line-height: 200%;
}


წარმატებები , იმედია არავის პრობლემა არ შეექმენაბა დაყენებისას (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)



The webpage cannot be found

და რაღაც ჯავასკრიპტ ერორის პონტია რატო ?> ყველაფერი სწორედ გვააკეთე : )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mafika
პოსტი Dec 28 2010, 01:06 PM
პოსტი #1040


ახალბედა
*

ჯგუფი: რეგისტრირებული
პოსტები: 1
ნიკის ჩასმა
ციტატაში ჩასმა
წევრი №: 9.787



გამარჯობათ

http://www.unreal-solutions.org/

დაახლოებით მინდა ესე დავაყენო ბოქსები

მარცხნივ

Navigation

Sign In


Our Board Statistics

და მარჯვნივ
Latest Posts

და ვინმემ მითხარით რა კოდში რა ჩავამატო

პროგრამული კოდი
<script type="text/java[ertad]script" src="jscripts/ipb_topic.js"></script>
<table class='ipbtable' cellspacing="0">
<tr>
        <td width="10%" class="nopad" valign="top">
                <!-- LEFT -->
                <!--::BASIC:SITENAV::-->
                <!--::online_users_show::-->
                <!--::blogs_show_last_updated_x::-->
                <!--::gallery_show_random_image::-->
                <!--::calendar_show_current_month::-->
                <!--::poll_show_poll::-->
               <!--::recent_topics_discussions_last_x::-->
<!--END LEFT-->
        </td>
        <!--SPACER-->
        <td width="1%" class="nopad">&nbsp;</td>
        <td width="50%" class="nopad" valign="top">
                <!--MAIN-->
                <!--::recent_topics_last_x::-->
                <!--END MAIN-->
       </tr>
 
  </table>
</tr>
<!--End Main Content-->
</table>
Go to the top of the page
 
+Quote Post

53 გვერდი V  « < 50 51 52 53 >
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 22nd September 2019 - 06:32 PM